Robust trening - et annerledes treningssenter

 

Tren mer - betal mindre!
Svetter du hos Robust, bidrar du til økt aktivitet i lokalsamfunnet. 

Vi skal være best på kunnskap. Ha de største smilene. Varmeste hjertene. Og de beste apparatene. 


Treningssenteret vil bestå av et koselig inngangsparti med sittegrupper, behandlingsrom, spinningsal og et stort treningsareal med alle muligheter. Robust vil være delvis bemannet i åpningstiden og tilby gruppetimer som spinning, løping og sirkeltrening/styrke. Hos oss er alle, uansett utgangspunkt og treningsgrunnlag, velkomne som de er til trening i trygge og inkluderende omgivelser.

Kom i gang, med eller uten personlig trener

Vi hjelper deg å komme i gang! Fra første møte med trening og nye apparater til dit du ønsker å komme. Enten du vil trene alene, sammen med andre eller ved hjelp fra personlig trener, med tilpassede treningsprogram og oppfølging. Hos Robust Trening og Fysioterapi møter du vennlige ansatte med bred erfaring og høyt kunnskapsnivå.

Jærens beste treningsapparater

Hos Robust Trening og Fysioterapi vil du finne det beste og nyeste treningsutstyret. Spinningsyklene og tredemøllene er de beste på markedet, og på "stormølla" kan du både løpe, sykle og gå på rulleski. 

Gruppetrening

Vi kommer til å ha den ultimate spinningsalen med watt, lyd og svette. I tillegg kommer vi til å ha løpetimer på våre lamell tredemøller som gir en utmerket løpsfølelse. Er du giret på sirkeltrening har vi timer for deg også!

Se vår timeplan; Trykk her.

For den ambisiøse mosjonist

I tillegg til å ha det beste treningsutstyret, har vi også stor kompetanse på testing, individuelle treningsprogram, formtopping med mer. "Stormølla" kan brukes til løping, sykling og på rulleski etter en kort introduksjon. Ønsker du sykkeltilpasning, teknikkanalyse på rulleski eller laktattesting tilbys dette av fysioterapeut, Stian Gilje og Ine Hebnes

Priser

490,- per måned, 12 mnd. binding*

590,- per måned, uten binding

100,- drop in

950,- 1 time personlig trener 

7900,- 10 timer personlig trener

1200,- (1800,- test+retest) Laktatprofil Løp/Sykkel/Rulleski

*Trener du jevnlig blir du belønnet med billigere medlemskap, i tillegg til det viktigste: Helse og overskudd! Ved 50 utførte treningsøkter reduseres månedsprisen med 50 kroner ut året. Tilsvarende ved 100 og 150 utførte treningsøkter.

Når senterets treningskunder har utført 1500 treningsøkter på Robust Trening og Fysioterapi, deles det ut pengestøtte til organisasjoner og lag bestemt av deg som medlem. 

Bedriftskunder, og private medlemmer ved ønske, vil bidra til å gi enkelte grupper og enkeltindivid muligheten til å trene gratis ved Robust Trening og Fysioterapi. Fordi trening er viktig for alle! 

 

Pensjonister, uføretrygdet og studenter (opp til fylte 32 år) får 20% rabatt på gjeldende priser.  

40 Treningsbilde par-1267.jpg
Bedrift

Aktive ansatte, er fornøyde ansatte! Og med overskudd kommer effektivitet. Trener din bedrift hos Robust, gir du grupper og enkeltindivid med mindre betalingsevne like muligheter til en aktiv hverdag! For hvert andre medlemskap bedriften tegner, muliggjør det ett gratis abonnement for de som trenger det mest. Alle bedriftskunder får logoen sin på veggen, samt omtale i sosiale medier. 

Som kunde hos Robust Trening og Fysioterapi får bedriftskunder 20% på all behandling og treningsoppfølging. Egne behandlingsavtaler kan opprettes. Hvis din bedrift har helse- eller behandlingsforsikring så er den gjeldene hos våre terapeuter.