top of page

ROBUST TERAPI - Fysioterapi og Kiropraktikk med deg i fokus i Bryne.
 
Vi skal være oppdatert på forskning. Ha de største smilene. Og de beste resultatene. 
 
Stian Hebnes Gilje, Morten Fjeldstad, Ine Hebnes Gilje og Maren Gabrielsen er alle fysioterapeuter hos Robust Trening og Fysioterapi. Sondre Benjaminsen er Kiropraktor med enormt stor faglig kompetanse. De har ulik bakgrunn, erfaring og kursing som gjør at de kan hjelpe deg med de fleste plager og utfordringer. Du vil bli sett, hørt og møtt hvor du er. Alle behandlingsmetoder gjøres i tråd med oppdatert forskning.  

Stian har god erfaring med ultralyddiagnostikk, som kan være hjelpsomt til å avdekke muskelskader, forkalkninger og betennelser i sener og slimposer. Han har jobbet med rehabilitering, livsstilsendring og toppidrett.  

Ine har fordypning i ortopedisk medisin og er AktivA instruktør. Hun har derfor oppdatert kunnskap og god erfaring med  artrose (slitasje i ledd), som kan forekomme fra en revmatisk tilstand. I tillegg skadeforebygging for idrettsutøvere og lag.

Morten er utdannet fysioterapeut i Nederland og jobber i tillegg som personlig trener. Han leder gruppetimer og har lang erfaring innen styrketrening og fotball. Han har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 
 
Maren har særlig interesse for styrke- og prestasjonsfremmende trening, og har erfaring som trener fra NTG i Bergen. Hos NTG jobbet hun med syklister, tennisspillere og håndballspillere.

Sondre er utdannet i England og har bred erfaring innen allmen - og idrettsplager. Han brenner virkelig for god og aktiv helse og strekker seg langt for at du skal føle deg ivaretatt.

40 Treningsbilde par-1227.jpg
40%20Par%20bilde-1356_edited.jpg

Genuint interesserte Fysioterapeuter

Fysioterapi handler om deg, dine ønsker, behov og mål. Du har kunnskapen om deg, vi har kunnskapen om kroppen - sammen finner vi din vei til dit du ønsker å komme!

 

Vi kan hjelpe med de fleste plager og utfordringer som er relatert til muskel- og skjelettapparatet. Vi på Robust Trening og Fysioterapi har god erfaring med idrettsskader, senebetennelser, belastningslidelser, ryggsmerter, bekkenproblematikk, hoftesmerter, knesmerter, fot/ankel plager og opptrening etter operasjon.

Å finne den underliggende årsaken til dine plager er vesentlig for et godt resultat.

Kiropraktor - din primærkontakt

Kiropraktor er spesialist innen muskel- og skjelett lidelser, og vi er heldige å ha Sondre hos oss. Han er i tillegg en erfaren personlig trener og har stor kunnskap rundt styrketrening.
 
En Kiropraktor kan sykemelde, og har henvisningsrett til røntgen, MR og spesialister. 

5032a1ec-eca6-4c2d-8d2a-5be1238c9b91.jpg
40 Treningsbilde par-1230.jpg

Prestasjonsfremmende trening og testing

Vi baserer treningen på hvilke krav din idrett eller ditt mål krever. Det blir gjennomført en arbeidskravsanalyse og fysisk testing for å avdekke hvilke faktorer det må jobbes målbevisst mot.

 

- Laktatprofiltest

- Styrketester

- Hurtighet/spenst 

- Teknikkanalyse

- Treningsprogram, med og uten oppfølging

Skadeforebygging

Preventativ trening bør prioriteres av alle idrettsutøvere, mosjonister og lag. Skadeperioder er den største faktoren som påvirker  kontinuitet og utvikling. Skadeforebyggende trening fokuserer på elementer som styrke, bevegelighet og koordinasjon. 

Vi hjelper deg, eller ditt lag, med et spesifikt skadeforebyggende program for å redusere risikoen for idrettsskader. 

40 Treningsbilde par-1267.jpg
40 Par bilde-1308.jpg

Bedrift

Vi kan tilby skreddersydde bedriftsavtaler med kort ventetid.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud for din bedrift.

Vi kan bidra med å redusere bedriftens sykedager og gi ansatte mer overskudd og effektivitet. Har dere gjentakende utfordringer med belastningslidelser, nakke- eller ryggplager kan tilrettelegging på arbeidsplassen være et alternativ. 

Priser

Førstegangskonsultasjon - 780,-
Konsultasjon - 610,-
Trykkbølgebehandling - 150,- tillegg
Ultralyd diagnostikk - 980,- 

1 time personlig trener - 950,-
10 timer personlig trener - 7990,-

Laktatprofil Løp/Sykkel/Rulleski - 1200,- (1800,- test+retest)

Sportsmassasje - 590,- (30 min) / 750,- (45 min) 
 
Treningsmedlemmer, uføretrygdet og studenter får 50,- rabatt på gjeldende priser 

Bedrift: Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Avbestilling: Ønsker du å endre eller avbestille din time ber vi deg gjøre det 24 timer før avtalt tid. Ved manglende eller sen avbestilling vil vi fakturere fullt beløp.

10 Gruppebilde-1196.jpg
bottom of page