top of page

ROBUST TRENING - et annerledes treningssenter
 
Tren mer - betal mindre!
Svetter du hos Robust, bidrar du til økt aktivitet i lokalsamfunnet. 


Vi skal være best på kunnskap. Ha de største smilene. Varmeste hjertene. Og de beste apparatene. 

Treningssenteret vil bestå av et koselig inngangsparti med sittegrupper, behandlingsrom, spinningsal og et stort treningsareal med alle muligheter. Robust vil være delvis bemannet i åpningstiden og tilby gruppetimer som spinning, løping og sirkeltrening/styrke.

Hos oss er alle, uansett utgangspunkt og treningsgrunnlag, velkomne som de er til trening i trygge og inkluderende omgivelser.

40 Treningsbilde par-1230.jpg
40 Treningsbilde par-1282.jpg

TREN, MED ELLER UTEN PERSONLIG TRENER!

Vi hjelper deg å komme i gang! Fra første møte med trening og nye apparater, til dit du ønsker å komme.

Enten du vil trene alene, sammen med andre eller ved hjelp fra personlig trener, er du velkommen hos oss. Hos Robust Trening og Fysioterapi møter du vennlige ansatte med bred erfaring og høyt kunnskapsnivå.

GRUPPETRENING

Vi har den ultimate spinningsalen med watt, lyd og svette. I tillegg har vi løpetimer på våre fantastiske lamell tredemøller som gir en utmerket løpsfølelse. Er du giret på sirkeltrening har vi timer for deg også!

Se vår timeplan; Trykk her.

10 Gruppebilde-3882.jpg
40 Par bilde-1307.jpg

FOR DEN AMBASIØSE MOSJONIST

I tillegg til å ha det beste treningsutstyret, har vi også stor kompetanse på testing, individuelle treningsprogram, formtopping med mer. "Stormølla" kan brukes til løping, sykling og på rulleski etter en kort introduksjon. Ønsker du sykkeltilpasning, teknikkanalyse på rulleski eller laktattesting tilbys dette av fysioterapeut, Stian Gilje. 

BEDRIFT

Aktive ansatte, er fornøyde ansatte! Og med overskudd kommer effektivitet. Trener din bedrift hos Robust, gir du grupper og enkeltindivid med mindre betalingsevne like muligheter til en aktiv hverdag! For hvert andre medlemskap bedriften tegner, muliggjør det ett gratis abonnement for de som trenger det mest. Alle bedriftskunder får logoen sin på veggen, samt omtale i sosiale medier. 

Som kunde hos Robust Trening og Fysioterapi får bedriftskunder 20% på all behandling og treningsoppfølging. Egne behandlingsavtaler kan opprettes. Hvis din bedrift har helse- eller behandlingsforsikring så er den gjeldene hos våre terapeuter. 

40 Treningsbilde par-1267.jpg
10 Gruppebilde-1196.jpg

PRISER
Ordinær:
510,- per måned, 12 mnd. binding*
610,- per måned, uten binding
140,- drop in


Student og pensjonist:
410,- per måned, 12 mnd. binding*
490,- per måned, uten binding.

950,- 1 time personlig trener 
7900,- 10 timer personlig trener

1200,- (1800,- test+retest) Laktatprofil Løp/Sykkel/Rulleski

*Trener du jevnlig blir du belønnet med billigere medlemskap, i tillegg til det viktigste: Helse og overskudd! Ved 50 utførte treningsøkter reduseres månedsprisen med 50 kroner ut året. Tilsvarende ved 100 og 150 utførte treningsøkter.
 

bottom of page