Stian Gilje 
Fysioterapeut/eier
Ultralyd diagnostikk

Stian@robustbryne.no

919 27 190 

 

Stian er fysioterapeut, trener og foredragsholder.  Han har jobbet tett med idrettslag, aktive utøvere og mosjonister innen ski, løping og triatlon i flere år. Tidligere har Stian vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt i løpe- og triatlonkonkurranser. 

Stian jobber som fysioterapeut, personlig trener, leder gruppetimer og er testansvarlig for utholdenhet og styrke. Han jobber tett med flere idrettslag og bedrifter.

Ine Hebnes 
Fysioterapeut/eier
AktivA instruktør (Artrose)

Ine@robustbryne.no

919 27 190

 

Ine er fysioterapeut, gruppeinstruktør og har lang erfaring med crossfit og løping. Hun har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 

Ine jobber som fysioterapeut, personlig trener, leder gruppetimer og bidrar med fysisk testing. Hun bruker sin erfaring og kunnskap til å hjelpe idrettslag med skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening. 

Morten Fjeldstad
Fysioterapeut/Personlig trener

morten@robustbryne.no
97727340

 

Morten er utdannet fysioterapeut i Nederland og jobber i tillegg som personlig trener. Han leder gruppetimer og har lang erfaring innen styrketrening og fotball. Han har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 

Morten er fysioterapeut for Nærbø Håndball sitt herrelag, Frøyland fotball, og driver skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening for flere aldersbestemte håndball- og fotballag.

Lars Zachariassen
Foredragsholder/eier

Lars@robustbryne.no

934 69 383

 

Lars er fysioterapeut, kognitiv terapeut og har idrettsutdannelse. Han har jobbet med fysisk og psykisk livsstilsendring, samt toppidrett, siste 7 år. Han har drevet med turn på høyt nasjonalt nivå og vært landslagstrener i samme gren.

Lars holder mange foredrag om folkehelse, endring og livstrivsel. Han figurer som ekspert i media og er aktiv i egne sosiale kanaler. Hos Robust vil han lede enkelte gruppetimer, samt være tilgjengelig som personlig trener for et begrenset antall kunder.

0N6A3317.jpg
Erik Frafjord 
Kiropraktor

erik@robustbryne.no

919 27 190

 

Erik er kiropraktor, og besitter høy kunnskap og erfaring. Han har jobbet i Danmark, både på klinikk, men også med forskning innenfor viktigheten av aktivitet ved diabetes.

Erik jobber som kiropraktor i et tverrfaglig miljø med fokus på deg som pasient med den mest effektive og riktige behandlingen.

Kiropraktor kan sykemelde og/eller henvise til røntgen, MR eller nødvendige spesialister.

Caroline Zachariassen
Gruppeinstruktør/Eier

Caroline@robustbryne.no
934 11 439

 

Caroline har bakgrunn fra toppidrett gjennom mange år, som Norges mestvinnende turner gjennom tidene. Hun har trenerutdanning og et brennende engasjement for hverdagsaktivitet. Som instruktør gir hun det lille ekstra, skaper trygghet og god stemning!

Caroline leder en av gruppetimene på Robust.

Hilde Hognestad
Personlig trener/Gruppeinstruktør

 

Hilde er en allsidig og flittig dame som har lang erfaring som personlig trener og gruppeinstruktør. Hun har personlig trener utdannelse, ulike gruppeinstruktør- og Yoga kurs.

Hun fokuserer på god helse og funksjonell trening for å mestre hverdagen. Hos Robust skal Hilde bidra med gruppetimer, PT duo og ulike kursrekker.

Marianne Kirkengen Selmer
Fysioterapeut

marianne@robustbryne.no

412 02 343

 

Marianne er fysioterapeut, gruppeinstruktør og har lang erfaring med behandling og trening. Hun har tidligere jobbet med barn og voksne, interesserer seg for kvinnehelse og innehar oppdatert kunnskap på de fleste behandlingsområder. 

Marianne jobber som fysioterapeut og leder Robust mamma-grupper sammen med Ine. Hun bistår gjerne med behandling og skadeforebyggende trening.

Henrik Ingebrigtsen
Løper/eier

 

Henrik er en av verdens beste mellomdistanse løper. Han har EM-medaljer og sterke prestasjoner i VM og OL. En av de største friidrettsstjernene Norge har hatt.

På Robust bidrar han med erfaring innen trening, skader, mentale strategier og gode lunsj historier.

Det handler om deg


​Med et genuint ønske om å medvirke til og legge til rette for aktive og robuste Jærbuer, bygges Robust Trening og Fysioterapi på fire verdier: Fellesskap, ivaretakelse, iver og ærlighet.

 

Vi har høy, faglig kompetanse og bred erfaring fra klinikk- og endringsarbeid, rehabilitering og toppidrett. Både hva gjelder fysisk og psykisk tilnærming. Robust Trening og Fysioterapi skal være for alle, uansett utgangspunkt, sykdomshistorie og treningsgrunnlag. Her blir du møtt med forståelse, sett av fagpersoner og invitert inn i trygge og inkluderende omgivelser.