top of page
robust-juni-30.jpg
0N6A3334.jpg
Stian Gilje 
Fysioterapeut/eier
Ultralyd diagnostikk

Stian@robustbryne.no

919 27 190 

 

Stian er fysioterapeut, trener og foredragsholder.  Han har jobbet tett med idrettslag, aktive utøvere og mosjonister innen ski, løping og triatlon i flere år. Tidligere har Stian vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt i løpe- og triatlonkonkurranser. 

Stian jobber som fysioterapeut, personlig trener, leder gruppetimer og er testansvarlig for utholdenhet og styrke. Han jobber tett med flere idrettslag og bedrifter.

0N6A3312.jpg
Ine Hebnes 
Fysioterapeut/eier
Bekkenbunn og ledd (vaginal undersøkelse)
AktivA instruktør (Artrose)
 

Ine@robustbryne.no

919 27 190

 

Ine er fysioterapeut, gruppeinstruktør og har lang erfaring med crossfit og løping. Hun har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 

Ine jobber som fysioterapeut, personlig trener, leder gruppetimer og bidrar med fysisk testing. Hun bruker sin erfaring og kunnskap til å hjelpe idrettslag med skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening. 

245284961_2073668259440459_8490013329421360358_n.jpg
Morten Fjeldstad
Fysioterapeut/Personlig trener

morten@robustbryne.no
97727340

 

Morten er utdannet fysioterapeut i Nederland og jobber i tillegg som personlig trener. Han leder gruppetimer og har lang erfaring innen styrketrening og fotball. Han har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 

Morten er fysioterapeut for Nærbø Håndball sitt herrelag, Frøyland fotball, og driver skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening for flere aldersbestemte håndball- og fotballag.

robust-juni-23_edited.jpg
Kristian Goa Kloven
Kiropraktor

kristian@robustsandnes.no
919 27 190

Kristian er en kiropraktor som jobber målrettet mot å behandle årsaken bak pasientens plager, hvor fokuset er på å optimalisere funksjonen i nerve, muskel og skjelettsystemet. Dette skaper et godt grunnlag for forebygging av smerter, samt hindre at tidligere plager ikke gjenoppstår.

 

Han behandler innenfor et bredt spekter av akutte og kroniske plager. Han er meget dyktig og har god erfaring på nakke, hodepine og rygg- og bekkenplager. Innenfor idrettsutøvere har han god erfaring på skuldre, håndledd, knær og ankler. 

0N6A3297.jpg
Lars Zachariassen
Foredragsholder/eier

Lars@robustbryne.no

934 69 383

 

Lars er fysioterapeut, kognitiv terapeut og har idrettsutdannelse. Han har jobbet med fysisk og psykisk livsstilsendring, samt toppidrett, siste 7 år. Han har drevet med turn på høyt nasjonalt nivå og vært landslagstrener i samme gren.

Lars holder mange foredrag om folkehelse, endring og livstrivsel. Han figurer som ekspert i media og er aktiv i egne sosiale kanaler. Hos Robust vil han lede enkelte gruppetimer, samt være tilgjengelig som personlig trener for et begrenset antall kunder.

hilde.jpg
Hilde Hognestad
Personlig trener/Gruppeinstruktør

 

 

Hilde er en allsidig og flittig dame som har lang erfaring som personlig trener og gruppeinstruktør. Hun har personlig trener utdannelse, ulike gruppeinstruktør- og Yoga kurs.

Hun fokuserer på god helse og funksjonell trening for å mestre hverdagen. Hos Robust skal Hilde bidra med gruppetimer, PT duo og ulike kursrekker.

henrik.jpg
Henrik Ingebrigtsen
Løper/eier

 

Henrik er en av verdens beste mellomdistanse løper. Han har EM-medaljer og sterke prestasjoner i VM og OL. En av de største friidrettsstjernene Norge har hatt.

På Robust bidrar han med erfaring innen trening, skader, mentale strategier og gode lunsj historier.

20230724_150532.jpg
Maren Gabrielsen
Fysioterapeut/Håndballspiller
AktivA instruktør (Artrose)
 

maren@robustbryne.no

919 27 190

 

Maren tok sin fysioterapiutdannelse i Bergen, og jobber som både fysioterapeut og gruppeinstruktør hos Robust. Hun har spilt håndball så og si hele sitt liv, og har lang erfaring fra toppidrett. I Bergen spilte hun 4 sesonger i eliteserien for Fana før hun flyttet hjem til Bryne. 

 

Maren har særlig interesse for styrke- og prestasjonsfremmende trening, og har erfaring som trener fra NTG i Bergen. Hos NTG jobbet hun med syklister, tennisspillere og håndballspillere. Hun har også tidligere vært fysisk trener og håndballtrener for yngre lag

Det handler om deg


​Med et genuint ønske om å medvirke til og legge til rette for aktive og robuste Jærbuer, bygges Robust Trening og Fysioterapi på fire verdier: Fellesskap, ivaretakelse, iver og ærlighet.

 

Vi har høy, faglig kompetanse og bred erfaring fra klinikk- og endringsarbeid, rehabilitering og toppidrett. Både hva gjelder fysisk og psykisk tilnærming. Robust Trening og Fysioterapi skal være for alle, uansett utgangspunkt, sykdomshistorie og treningsgrunnlag. Her blir du møtt med forståelse, sett av fagpersoner og invitert inn i trygge og inkluderende omgivelser.

bottom of page