Stian Gilje 
Fysioterapeut/eier
Ultralyd diagnostikk

Stian@robustbryne.no

919 27 190 

 

Stian er fysioterapeut, trener og foredragsholder.  Han har jobbet tett med idrettslag, aktive utøvere og mosjonister innen ski, løping og triatlon i flere år. Tidligere har Stian vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt i løpe- og triatlonkonkurranser. 

Stian jobber som fysioterapeut, personlig trener, leder gruppetimer og er testansvarlig for utholdenhet og styrke. Han jobber tett med flere idrettslag og bedrifter.

Ine Hebnes 
Fysioterapeut/eier
AktivA instruktør (Artrose)

Ine@robustbryne.no

919 27 190

 

Ine er fysioterapeut, gruppeinstruktør og har lang erfaring med crossfit og løping. Hun har deltatt på ulike kurs innenfor fysioterapi og besitter oppdatert kunnskap på de fleste områder. 

Ine jobber som fysioterapeut, personlig trener, leder gruppetimer og bidrar med fysisk testing. Hun bruker sin erfaring og kunnskap til å hjelpe idrettslag med skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening. 

Erik Frafjord 
Kiropraktor

erik@robustbryne.no

91928990

 

Erik er kiropraktor, og besitter høy kunnskap og erfaring. Han har jobbet i Danmark, både på klinikk, men også med forskning innenfor viktigheten av aktivitet ved diabetes.

Erik jobber som kiropraktor i et tverrfaglig miljø med fokus på deg som pasient med den mest effektive og riktige behandlingen.

Kiropraktor kan sykemelde og/eller henvise til røntgen, MR eller nødvendige spesialister.

Lars Zachariassen
Foredragsholder/eier

Lars@robustbryne.no

934 69 383

 

Lars er fysioterapeut, kognitiv terapeut og har idrettsutdannelse. Han har jobbet med fysisk og psykisk livsstilsendring, samt toppidrett, siste 7 år. Han har drevet med turn på høyt nasjonalt nivå og vært landslagstrener i samme gren.

Lars holder mange foredrag om folkehelse, endring og livstrivsel. Han figurer som ekspert i media og er aktiv i egne sosiale kanaler. Hos Robust vil han lede enkelte gruppetimer, samt være tilgjengelig som personlig trener for et begrenset antall kunder.

Caroline Zachariassen
Senterleder/eier

Caroline@robustbryne.no
934 11 439

 

Caroline har bakgrunn fra toppidrett gjennom mange år, som Norges mestvinnende turner gjennom tidene. Hun har trenerutdanning og et brennende engasjement for hverdagsaktivitet. Som instruktør gir hun det lille ekstra, skaper trygghet og god stemning!

Caroline vil stå for store deler av den daglige driften i Robust, i tillegg til å lede deler av gruppetimene.

Det handler om deg


​Med et genuint ønske om å medvirke til og legge til rette for aktive og robuste Jærbuer, bygges Robust Trening og Fysioterapi på fire verdier: Fellesskap, ivaretakelse, iver og ærlighet.

 

Vi har høy, faglig kompetanse og bred erfaring fra klinikk- og endringsarbeid, rehabilitering og toppidrett. Både hva gjelder fysisk og psykisk tilnærming. Robust Trening og Fysioterapi skal være for alle, uansett utgangspunkt, sykdomshistorie og treningsgrunnlag. Her blir du møtt med forståelse, sett av fagpersoner og invitert inn i trygge og inkluderende omgivelser.

TRENING FOR ALLE - FYSIOTERAPI - IDRETTSFYSIOTERAPI - FUNKSJONELL TRENING - PERSONLIG TRENING - STYRKETRENING - KONDISJONSTRENING

Åpningstider:

05:00-00:00

Du låser deg inn med medlemsbrikke

  • Facebook

Gratis parkering inntil 2 timer.

Registrer skiltnummer på nettbrett i resepsjonen

Robust Trening og Fysioterapi AS