top of page

Robust Convention

22. mai 2022

10:00 - 15:00

En fullspekket treningsdag med mange valgmuligheter. Sosialt, gøy og utfordrende for alle nivå! Inkludert lunsj og foredrag. Se program for full timeplan.

Ved påmelding velger du hvilke timer du ønsker å delta på.

Hvor:
Robust Sandnes
Vågsgata 43, 4306 Sandnes

Løpeintervaller ute m/ Kåre Kvalvik:

Intervaller for alle nivå! Vi jogger rolig til intervallplassen før felles oppstart. Du løper dine intervaller i ditt tempo, med en heiende og motiverende coach ved din side. Felles nedjogg tilbake til Robust.Bootcamp/crosstrening: Styrke og kondisjon settes på prøve i en kjekk og allsidig økt. Timen foregår utendørs.

SomaMove m/ Hilde Hognestad:

En helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

BootCamp m/ Ine Hebnes Gilje:

Styrke og kondisjon settes på prøve i en kjekk og allsidig økt. Timen foregår utendørs. 

Rulleski m/ Stian Gilje:

En time med teknikk veiledning i valgfri stilart. Her kan du få mange tilbakemelding og tips som gjør deg tryggere på rulleski, og bedre på ski til vinteren. Økten avsluttes med en kort rolig tur.

Yoga Mjuk Flyt m/ Hilde Hognestad:

En enkel Hatha Yoga time i rolig flyt for hele kroppen med fokus på hofter og rygg. Det blir brukt godt tid i alle bevegelser. En fin måte å bygge opp god energi i en forberedt kropp, som spiller på lag resten av dagen.

Sirkeltrening m/ Mari Evensen:

Tradisjonell, stasjonsbasert sirkeltrening som sørger for både styrke og eksplosivitet gjennom intensivt arbeid. Øvelsene tar for seg både egenvekt og ekstern belastning. Morsom sak og sikker vinner!

Foredrag m/ Lars Zachariassen:

Hemmelig innhold - Jækla bra!

Løpeteknikk m/ Stian Gilje:

Hvorfor løper vi så ulikt? Og hva er egentlig beste måten å løse arbeidsoppgaven på? Teori og praksis for oppdatert kunnskap og funksjonell utvikling. Vi stiller med faglig tyngde og drøssevis med erfaring – du stiller med interesse, innsats og gjerne et spørsmål eller to.

Strikktrening m/ Morten Fjeldstad:

Trening for hele kroppen! En skånsom måte å jobbe med motstand på, hvor du jobber i eget tempo. Du bestemmer selv hvor tungt det skal være! Tar du utfordringen? 

Tabata m/ Lars Zachariassen:

 En form for intervalltrening som består av en arbeidsperiode på 20 sekunder med 10 sekunder pause. Treningen tar for seg hele kroppen og du får kjørt hjertepumpa. En gøy og effektiv treningsøkt! 

Golf i simulator m/ Trond Hareland:

Innføring i grunnprinsipper i golf i vår golfsimulator. Du lærer hvordan du skal bruke kroppen, få god kraft i et slag – og kanskje aller viktigst; treffe ballen.

bottom of page